Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας πραγματοποιείται είτε με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής προπληρωμένης κάρτας είτε με αντικαταβολή ή προπληρωμένης κάρτας σου,είτε μέσω PayPal.
Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ζητούμενα και απαιτούμενα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, για τα οποία υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών είναι ο δικαιούχος αυτής.
Η χρέωση πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητα και η πιστοποίηση των στοιχείων καθώς και το διαθέσιμο υπολοίπο.
Σε περίπτωση απόρριψης η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.
Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.
Η Επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής κάρτας από την τράπεζα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σου με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.
Αγορά μέσω PayPal, τρόπος πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας πρέπει να είναι το PayPal η μεταφορά στη σελίδα της PayPal είναι απαραίτητη για τη συμπλήρωση των στοιχείων του λογαριασμού.